субота, 13. јун 2015.

Vrli novi svet!



Viktor Radun Teon: Vrli novi svet!

Nestaje čitav jedan svet, čitav jedan sistem, na kojem smo odrastali, kojem su nas vaspitavali naši roditelji, čitav jedan sklop vrednosti i vrlina prenošen tradicijom od davnina, i proveravan i isprobavan vekovima. Umesto toga, nameće nam se silom i neuhvatljivom brzinom jedan uvrnuti, otkačeni, opasni, pervezni, iščašeni svet u kojem se ništa jasno ne zna, ništa ne razaznaje, koji preti da nas ošamuti i samelje u jednu bezobličnu i besmislenu kašu, s kojom je lako upravljati i kontrolisati.
Nacije se pretapaju, religije se izopačavaju i negiraju, DNK nam se nasilno modifikuje raznim hemijskim i genetičkim instrumentarijumom, truju nas fluorom, vakcinišu nam decu bez prava na izbor. Porodica je rasturena. Brakovi se raspadaju. Zajedništvo sve više iščezava, muškarci strepe od oholih žena koje ne znaju šta hoće. Sve je manje rođenih, a abortusi i sterilitet cvetaju. Narkomanija, kocka, promiskuitet i prostitucija postali su normalna svakodnevica. Mediji nam besomučno serviraju skandale, pornografiju, LGBT vrednosti, narkomaniju u vidu raznih lekova farmaceutske mafije, fašizam prava i "sloboda". Internet i društvene mreže pretvaraju alhemijski tačno naš realni svet u virtuelni i stvaraju od nas kukavičke zavisnike od FB-a, Twittera, Instagrama i raznih video igrica. Moda pretvara muškarce u feminizirane slabiće koji depiliraju noge, šminkaju se i nose suknje i maskulinizovane, nabildane žene, besne na ceo svet. Zakoni štite manjinske vidove ponašanja i izopačenu praksu nauštrb većine. Na delu je nasilna feminizacija i gejizacija kulture, umetnosti i sporta. Slobode se izvrgavaju u nasilje i standard prema kojem nas modeluju.
Sve to pod kapom EU i zapadnog modela vrednosti.
Još nam preostaje da nam se fašistička NATO vojska nesmetano vrzma i da nam se njihovi vojnici bahate i otimaju naše žene (ili muškarce!), pijući piće u kafićima na račun države.
ŽIVEO VRLI NOVI SVET!

1 коментар:

Анониман је рекао...

Vrli novi svet iliti "Mi" Jevgenij Zamjatin.